Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LOGO! Starttipaketti 230RCE (0BA7)

Hinta:340.00 €

Logo!

Logo! pienentää rakennuksen ja koneohjausten sähköistyskuluja. Sitä on helppo käyttää sekä asentaa ja sen ansiosta tarve kaapeloinnille vähenee. Tyypillinen Logo!n käyttökohde on taloautomaation perustoiminnat. Pienlogiikka on tarkoitettu pienimuotoisen automaation toteuttamiseen ja modernisointeihin. Toimintoihin on aiemmin käytetty kellokytkimiä sekä aika- ja ohjausreleitä.

Kodin automaatio helpottuu Logo!:lla. Sillä on helppo ohjata esimerkiksi valaistusratkaisuja ja lämmönsäätöä. Laitetta ei tarvitse ohjelmoida, vaan valmiiksi ohjelmoituja toimintoja yhdistelemällä saadaan aikaan haluttu ohjausjärjestelmä.

Helppo käyttää                    

Logo!:a voi helposti käytttää sen asentaja ja talon asukkaat. Tuotteen avulla voidaan esimerkiksi säätää valot toimimaan vain tiettyinä aikoina. Ilta-ajaksi se voidaan säätää antamaan automaattisesti enemmän valoa, kun taas päiväaikaan päällä olevien valaisimien määrä voi olla vähempi.

Kustannukset pienenevät                    

Logo! pienentää kustannuksia, sillä sähkösuunnittelu helpottuu. Sähkökuvaus pienenee, sillä pienlogiikan ansiosta releitä tarvitaan vähemmän. Toiminnanohjauksista syntyy automaattisesti helppo dokumentointi.

Muutokset, kuten valaistus ja pistorasiaohjaukset, ovat helppoja toteuttaa elinkaaren aikana. Lastenhuonee on helppo muuttaa myöhemmin vaikkapa musiikinkuunteluhuoneeksi.

Energiaa säästyy                    

Energiaa säästyy, sillä poissaolotoiminnon avulla esimerkiksi lämminvesivaraajan ja ilmastoinnin ohjaus on mahdollista kytkeä pois päältä. Toisaalta aikasäädöillä pattereiden päälläoloaikaa voi muuttaa. Siten valot menevät automaattisesti pois päältä määrättyyn aikaan.

Monimutkaistenkin laitteiden ohjaus onnistuu Logo!:lla laajennusmodulien avulla.

LOGO! Starter Kit 230RCE:

  • LOGO! 230 RCE (0BA7)

  • LOGO! Soft Comfort V7

  • Ethernet cable

  • WinCC Basic (TIA Portal)

  • all in the practical TANOS Systainer

>>Logo!-käsikirja, tuoteversioista 0BA6 ja 0BA7

>>ESITE

Loppunut - Toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuote: 2702062

Suosittelemme myös

LOGO! - Starttipaketti 12/24RCE 0BA8

Logo_startti_12_24RCE.jpg&width=280&height=500
Siemens on tuonut markkinoille täysin uudistuneen Logo!-sukupolven. Logo! 8  on tarkoitettu pienten automaatiojärjestelmien ohjaukseen ja erityisesti taloautomaation perustarpeisiin.
Logo! 8 tulee parantamaan aiempia Logo! 6 - ja Logo! 7 -versioita uusilla ominaisuuksillaan. Koska ohjelmointi ja hallinta..

Tuote: 2702221

Hinta: 258.91 €

LOGO! Starttipaketti 12/24RCE (0BA7)

logo_starter_kit_12-24.jpg&width=280&height=500
Logo!

Logo! pienentää rakennuksen ja koneohjausten sähköistyskuluja. Sitä on helppo käyttää sekä asentaa ja sen ansiosta tarve kaapeloinnille vähenee. Tyypillinen Logo!n käyttökohde on taloautomaation perustoiminnat. Pienlogiikka on tarkoitettu pienimuotoisen automaation toteuttamiseen ja modernisointeihin..

Tuote: 2702061

Hinta: 380.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »